0380-740 11

0380-740 12

rasmus.bilskadecenterab@telia.com

christer.bilskadecenterab@telia.com

Nässjö Bilskadecenter är en auktoriserad plåt- och lackverkstad

Bilriktning - Billack - Bilglas - Bilplastteknik - Miljöansvar

MRF KBV MRF:VU

GDPR dataskyddsförordning

GDPR dataskyddsförordning

GDPR är den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft 25 maj 2018 och syftar till

Att stärka den enskildes integritet. Med anledning av detta vill vi upplysa dig som kund hos

oss om vår policy.

Syfte med informationslagringen

Vi behandlar dina person – och företagsuppgifter i samband med inlämning av ert fordon.

 

Vilka personuppgifter hanteras och varför

De insamlade uppgifterna används till orderbekräftelse, faktura, betalningspåminnelse och

Hantering av ev. reklamation. Detta för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund

Samt uppfylla gällande lagstiftning o bokföringslagen.

 

Hur länge sparas informationen

Inhämtad information enl. ovan som inte används i affärsyfte eller bokföringssyfte i enlighet

Med bokföringslagen, raderas ur vårt system efter tolv ( 12 ) månader.

 

Personuppgiftsansvarig

Du kan alltid nå vår personuppgiftsansvarige med frågor kring hur vi hanterar

personuppgifter.

Utdrag av data

Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparat om dig och ditt företag eller om du vill radera

Personuppgifter som vi har sparat är du välkommen att kontakta oss på 0380-74011.

Vårt affärssystem

Person och adressuppgifter som namn, adress, e-mail och telefonnummer, lagras på ett

tryggt och säkert sätt i vårt affärssystem.